Şahlan ve Digem Galip..!

FUTBOL

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Özgün Atakan Küçükler Ligi’nde dün gece oynanan karşılaşmalarda Şahlan Spor ve DİGEM rakiplerini yendiler.




Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin önemli maçında Şahlan Spor kızları, UKÜ’yü çok rahat bir oyundan sonra 15-5 mağlup ederek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu kanıtladılar. UKÜ Arena’da oynanan erkekler karşılaşmalarında ise YDÜ Serdarlı’yı 28-13, UKÜ de Girne Üniversitesi’ni 11-8 mağlup ettiler.

 

DİGEM: 18 – MERİT A.YEŞİLOVA:11

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk maçında DİGEM ve Merit Alsancak Yeşilova (A) kız takımları karşı karşıya geldiler. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada rakibine oranla daha üstün olan DİGEM maçtan 18-11’lik galibiyetle ayrıldı. DİGEM ilk yarıyı da 7-4 öne kapadı. DİGEM takımından Lütfiye attığı 6 golle gecenin en çok gol atan oyuncusu oldu.

 

ŞAHLAN: 15 – UKÜ:5

Gecenin önemli maçında Şahlan ile UKÜ kızları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın ilk golünü UKÜ atmasına rağmen Şahlan Spor rakibine oranla çok üstün bir oyun sergileyerek ilk yarıyı 7-2 önde tamamladı. İkinci yarının başlarında UKÜ peşpeşe bulduğu 2 golle aradaki farkı 3 gole indirse de Şahlan Spor takımı yine oyun üstünlüğünü ele geçirerek karşılaşmadan 15-5 galip ayrıldı. Şahlan Spor’da Ayten attığı 5 golle gecenin en golcü oyuncusu olurken, onu 4’er golle yine ayni takımdan Ayyıldız ve Ece takip etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.