Rüzgarın Oğlu MTG’de Heyacan Yarattı..!

FUTBOL

Mağusa Türk Gücü yabancı transferde bombayı patlattı. Sarı yeşilliler, Türk Ocağı’nın başarılı kanat oyuncusu Dino Peter’i bonservisli olarak kadrosuna dahil ederken Mağusa’da bu transfer büyük mutluluk yarattı

 




MTG futbolcusu Samuel Zokou’nun kimseye haber vermeden adadan ayrılması ile sarsılan MTG, 3.yabancısını bugün bulurken gündem sarsıldı.

Sarı yeşilli yönetim, Türk Ocağı’nın başarılı sol kanat oyuncusu Dino Peter’i çok iyi bir rakam karşılığı bonservisli olarak kadrosuna katarak çok önemli bir bomba patlatmış oldu.

Geçtiğimiz akşam Türk Ocağı’ı ile pazarlıklara başlayan başarılı başkan Koral Bozkurt, transferden bugün onay aldı ve çok önemli bir transfere imza atmayı başardı.

Peter’i bugün yeni takımı ile ilk antrenmana inerken antrenmanı bir grup taraftarda izledi. Peter’i coşku ile karşılayan taraftarlar yıldız oyuncuya ilk günden kucak açtı. Mağusa’da büyük heyecan ve mutluluk uyandıran bu transfer ile MTG gücüne güç katmış oldu.

Cuma gecesi oynanacak olan Yenicami maçında forma giyeceği öğrenilen Peter’de bu transferden oldukça mutlu olduğunu ve sarı yeşilli forma ile başarılı olmak istediğini belirtti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.