Ruso’da derbi heyecanı..!

FUTBOL

Başkentin iki köklü camiası Küçük Kaymaklı ile Yenicami ligin 10.haftasında Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

 




Lige şampiyonluk parolası ile giren ancak alınan kötü sonuçların ardından birçok önemli futbolcusu ile bağları koparan Küçük Kaymaklı, ligin 10.haftasında ezeli rakibi ve ligin lideri Yenicami’yi konuk edecek. Geçtiğimiz gün aldığı ani kararla kaleci Hasan Piro ve yabancı futbolcusu Samuel Zokou’yu satış listesine koyan yeşil siyahlılar, bu önemli karşılaşmaya bu 2 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sakatlığından dolayı tedavisi süren Hüseyin Adal ve Mehmet Kaygısız’ın oynayıp oynamayacağı henüz belli değilken, yeşil siyahlılar bu derbi karşılaşmasını kazanıp moral bulma amacında. Konuk ekip Yenicami ise 8 maçlık galibiyet serisini 9’a çıkarmak isterken, tedavisi devam eden Erbay’ın bu maçta oynamasının zor olduğu sakatlığı bulunan ve 4 sarı kart cezalısı olan Adil ile sakat olan Moses’ın ise kesin oynamayacağı öğrenildi. İki takım açısından da büyük önem taşıyan derbi mücadelesi 26 Kasım Cumartesi günü Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak.



HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.