Puan Aslan’ın Ağzında..!

FUTBOL

K-Pet Süper ligde 7 hafta bugün oynanacak karşılaşmalarla start alıyor. Birbirinden zorlu maçlara sahne olacak olan bu haftaki karşılaşmalarda puan adeta Aslan’ın ağzında.

7.haftanın bugünkü en önemli maçı şüphesiz T.Ocağı ile Çetinkaya arasında oynanacak. Son haftaların formda ekibi T.Ocağı’nın tek hedefi galibiyet ve geçtiğimiz hafta Lefke’de ağır bir yenilgi alan Çetinkaya’yı ağırlayacak. Çetinkaya’da Faye cezası nedeniyle yok. Bu zor maçı Kerem Eran yönetecek.

Başkent’te ise ligin flaş takımı Gönyeli, K.Kaymaklı karşısında yine 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. K.Kaymaklı’da ise Asare, Bello, Tuğrul ve Berkem sakatlılarından dolayı forma giyemecek ve Forest’te ilk hedef 1 puan. Bu maçın hakemi ise Osman Özpaşa.

Günün son maçı ise Güzelyurt’ta oynanacak. Hafta boyu şansız sakatlıklarla boğuşan Binatlı, Merit Alsancak Yeşilova maçında 3 puan alıp yükselişe geçmek istiyor. Merit Alsancak Yeşilova ise fırtınalı günlerin ardından kötü gidişe dur deyip bu zor deplasmandan 3 puan alıp tırmanışa geçmek istiyor. Bu maçın hakemi ise Mustafa Öztugay.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.