Perçinci; Zirveye tırmanmalıyız..!

FUTBOL

Yenicami teknik direktörü Emre Perçinci zirve hedefine ulaşmak için ikinci devredeki tüm karşılaşmaları final olarak gördüklerini ve tüm mücadeleleri kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

K-PET Süper Lig’in ilk devresinde umduğunu bulamayan ve devre arası yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendiren Yenicami’de hedef ikinci yarıyı zirvede bitirmek olarak belirlendi.

Yenicami teknik direktörü Emre Perçinci açıklamalarında bu hedefe ulaşmak için ikinci devredeki tüm karşılaşmaları final olarak gördüklerini ve tüm mücadeleleri kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Yenicami teknik direktörü Emre Perçinci açıklamalarında ligin ilk devresindeki zafiyetlerini devre arasında gerçekleştirdikleri transferlerle giderdiklerini ve iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ikinci yarıya hazır olduklarını ifade etti. Perçinci, takımın form grafiğinin giderek arttığını söylerken bunu da her iki kupa karşılaşmasında rakiplerinden çok daha üstün bir oyun ortaya koyarak ispatladıklarını sözlerine ekledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.