Perçinci “Sezonu kupa ile kapatmak istiyoruz’’

FUTBOL

Ligin kapanış maçında ezeli rakibi GAÜ – Çetinkaya’yı mağlup ederek kupa finali öncesi morali üst seviyeye çeken Yenicami’de Küçük Kaymaklı final maçının hazırlıkları aralıksız sürüyor.

 





Yenicami antrenörü Emre Perçinci, Yenicami oyuncu grubunun derbileri oynamaktan keyif aldığını, bunun hafta sonu oynanacak olan Küçük Kaymaklı maçında da yine aynı olacağını aktardı. Yenicami antrenörü Emre Perçinci, Cumartesi oynanacak olan kupa finali öncesi verdiği demeçte, finale kalmak istediklerini daha kura çekiminde belirlediklerini, bu nedenle bu noktada olmalarından dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi.

 Kupaya ulaşmak adına artık önlerinde sadece bir maç kaldığını belirten Perçinci, zorlu rakipleri karşısında kazanıp ligi kupa ile tamamlamak istediklerini söyledi. Ligde geride kalan sezona bakıldığında bir takım sebepler sonrası istedikleri noktaya gelemediklerini vurgulayan Perçinci, ligde yakalayamadıkları başarıyı ise kupa ile telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.

İki takımında zor rakipleri geçerek bu noktaya geldiğini hatırlatan Perçinci, son dönemde iki takımın yakaladığı performansın ise keyifli bir mücadeleyi ortaya çıkaracağını aktardı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.