Perçinci, ‘’Her maçı ayrı düşünüyoruz’’

FUTBOL

Başkentin siyah beyazlı ekibi Yenicami’nin genç teknik adamı Emre Perçinci, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Cihangir karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Perçinci, her maça ayrı ayrı hazırlandıklarını ve her maçı final maçı gibi gördüklerini belirtti.




K-Pet Ligleri’nde ikinci devre bu hafta başlıyor. 6 haftalık bir aranın ardından Pazar günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Yenicami-Cihangir karşılaşması öncesi YAK teknik patronu Emre Perçinci ile bir röportaj gerçekleştirdik.

‘’Şampiyon olmak istiyoruz’’

Arena Spor Kolik’e Cihangir maçı öncesi görüşlerini aktaran Yenicami teknik direktörü Emre Perçinci, ‘’ligin ikinci devresinde çok daha farklı bir Yenicami izlettireceğiz. İlk devreye oranla kadromuzu genişlettik ve iyi yabancı futbolcuları kadromuza kattık. Son 2 Binatlı karşılaşmasında da takımımızın özgüvenini artırma konusunda yol kat ettiğimizi düşünüyorum. İyi bir kadromuz var ve şampiyon olmak istiyoruz. Cihangir, ligin güçlü takımlarından bir tanesi. İyi hazırlanıyoruz. İkinci devreye galibiyetle başlamak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.