Perçinci Çifti Okay Bebeğe Kavuştu..!

FUTBOL

Genç teknik adam Emre Perçinci ile eşi Nazal Bardak Perçinci çiftinin çocukları Okay dünyaya gözlerini açtı.

Ülkemizin genç ve başarılı teknik adamlardan Emre Perçinci, ülkeye yeni futbolcu kazandırdı. Baba olma sevincini yaşayan Emre Perçinci oğluna babasının adını verdi. Emre ve Nazal Bardak Perçinci çiftinin oğulları Okay, 8 Nisan tarihinde hayata gözlerini açtı. Perçinci çiftine hayırlı olsun der Okay Bebeğe sağlıklı uzun ömürler dileriz.

Emre Perçinci oğlunun doğumu sonrası sanal ortamda bir açıklama yaparak sevenlerini hayatının normale döndükten sonra misafir edebileceğini açıkladı.

Perçinci’nin açıklaması Şöyle;

Hayatımıza katılan Okay'ımız ile birlikte Ali’miz abi, Naz’cığımız abla olmuştur. Güzel dileklerini ileten sevenlerimize, her zaman yanımızda olan anne babalarımıza ve bu süreçte inanılmaz özverili işlerini yapan Mustafa Sakallı ve Miracle ekibine de sonsuz teşekkür ederiz.

Ayrıca en başından ve doğum sonrası da dahil anneliğin ne kadar kutsal bir şey olduğunu bir kere daha gördük. Bugün evimize geldik, anlayışlı olacağınızı düşünerek ülkemizin bulunduğu bu sıkıntılı süreci atlatana kadar sevenlerimizi bekleteceğimizi fakat süreç bitti zaman sizleri yanımızda görmeyi umut ediyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.