Perçinci: “3 Puan Alarak Nefes Almak İstiyoruz”

FUTBOL

Bugün kendi sahasında Girne Halk Evi’ni ağırlayacak olan Küçük Kaymaklı’da hedef önemli maçtan 3 puan alarak nefes almak. K.Kaymaklı Teknik Direktörü Emre Perçinci, spor servisine yaptığı açıklamada GHE maçını kazanarak kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini dile getirdi.

Oyuncularımıza maçı bırakmamayı aşıladık’’

Küçük Kaymaklı’nın genç ve başarılı teknik adamı Emre Perçinci, ‘’Son 2 haftada iyi oyun oynamamıza rağmen beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bundan dolayı GHE maçının önemi bir o kadar daha artmıştır. Hafta oyuncularla bu karşılaşmaya çok ciddi ve iyi hazırlandık. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak avantaj elde etmek istiyoruz.

Oyuncularımızın maçları 90 dakika bırakmamaları bizim için çok önemli. Özellikle Gençler Birliği ve Gençlik Gücü maçlarında bunun karşılığını attığımız gollerle aldık’’ dedi.

‘’15 puanlık dilim var’’

Kalan 5 haftaya da değinen Perçinci; ‘’Küçük Kaymaklı olarak rakiplerimizin durumuna bakmaksızın her maça galibiyet için çıkıyoruz. Kendi işimizi yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde çok zor maçlar var ancak oyuncularıma güveniyorum’’ şekline konuşarak sözlerini noktaladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.