Özekmekçi “Galip geleceğimize inanıyorum’’

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de uzun süre lider giden ancak son haftalarda gösterdiği kötü performansla liderliği kaybeden ve bunun yanı sıra saha dışı problemler de yaşayan Binatlı antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi yaptığı açıklamalarda Binatlı camiası olarak sorunlarını çözüp geçmişe sünger çektiklerini ifade etti.

 




Niyazi Özekmekçi açıklamalarında ligde üç haftadır kötü bir performans ortaya koyduklarını ve bu durumu düzeltmek adına futbolcular ve yönetim olarak Pazartesi bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, bu toplantıdan herkesin memnun ayrıldığını ve özlenen Binatlı’yı yeniden sahaya yansıtacaklarını ifade etti.

Ligde B.Bağcıl ile oynayacakları bölge derbisine de değinen Niyazi Özekmekçi, B.Bağcıl’ın durumunun kritik olması ve bu mücadelenin belki de son şansları olmasından dolayı oldukça zor geçeceğinin bilincinde olduklarını ancak bu karşılaşmaya oldukça iyi hazırlandıklarını ve galip geleceklerine inandıklarını ifade etti. Özekmekçi, B.Bağcıl karşısında kart cezalısı olan Kemal Uçaner dışında eksikleri bulunmadığını sözlerine ekledi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.