Ozanköy’e Hayatta, Yalova Komada..! (1-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de 8.haftanın kapanış karşılaşmasında Ozanköy deplasmanda Yalova’yı 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı. Ozanköy’e galibiyeti getiren golleri Bekir ve Marc Dion kaydederken, Yalova’nın tek golü Ulaş’tan geldi. Ozanköy ilaç gibi 3 puanı hanesine yazarken Yalova ligin son basamağına demir attı

 



Yer : Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler : Utku Hamamcıoğlu, Ali Akçınar, Mehmet Tarım, Serkan Durmaz

Yalova : İrfan, Uche, Buğra, Reşat, Mithat, Selçuk(83’Metin), Mahmut, Veli, Tufan(74’Ali Karayel), Ali Özbahar, Ulaş

Ozanköy : Mehmedemin, Hüseyin Çakmak, Mustafa Kılıç(29’Fırat), Berk, Namike, Bekir(90+2’Mehmet Gül), Junior Dion, Marc Dion, Fikret(68’Hüseyin Aydıngönül), Hasan, Saydam

Goller : 34’Ulaş Candanal (Yalova), 8’Bekir Yıldız, 72’Marc Dion (Ozanköy)

 

Geçtiğimiz hafta değerli başkanı Tahsin Mertekçi’yi trafik kazası sonucunda kaybeden Yalova, karşılaşmaya siyah formalarla çıktı. İlk devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken, Ozanköy ikinci devrede bulduğu golle maçı 2-1 kazandı ve çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Girne temsilcisi elde ettiği bu galibiyetle birlikte puanını 9’a çıkarırken, Yalova ise 5 puanda kaldı.

 

K-Pet Süper 8. Hafta gece maçında Yalova ve Ozanköy Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Tahsin Mertekçi anısına saygı duruşu ile başlayan karşılaşmaya iki takım da pankartla çıktı. Yalova “Bir meşale düşün ki hiç sönmeyecek. Emanetin asla yere düşmeyecek” pankartı ile sahaya çıkarken, Ozanköy de Yalova camiasının acısını paylaşıyoruz pankartıyla sahaya çıktı.

 

Maçtan Notlar

8.dakikada Saydam’ın pasında topla buluşan Bekir, düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Ozanköy’ü 1-0 öne geçirdi.


16.dakikada gelişen Yalova atağında Mithat kaleci Mehmedemin’i çalımlamak istedi ancak top kalecide kaldı.



32.dakikada Junior Dion’un şutunda top az farkla dışarıya gitti. 34.dakikada Selçuk’un güzel pasında Ulaş kaleci Mehmedemin’in üzerinden topu filelere gönderdi (1-1).




45.dakikada Buğra’nın pasında topla buluşan Ulaş, müsait durumda topu dışarıya gönderdi ve ilk devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
49.dakikada Buğra rakiplerinden sıyrıldı, vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.



62.dakikada ani gelişen Ozanköy atağında atılan ara pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Junior Dion’un vuruşunu kaleci İrfan mükemmel bir refleksle önledi.



72.dakikada gelişen Ozanköy atağında topla buluşan Marc Dion’un vuruşu Yalova savunmasına çarparak kaleci İrfan’ı yanılttı ve filelere gitti (1-2).



88.dakikada Ulaş’ın sağdan ortasında Uche’nin uçarak kafa vuruşunu kaleci Mehmedemin kontrol etti ve mücadeleyi konuk ekip Ozanköy 2-1 kazandı.

HABER VE FOTOĞAFLAR : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.