Ozanköy liderlik aşkına..! (3-0)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 7. Haftasında Ozanköy konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek hafta 3 puanla kapadı ve liderlik koltuğuna oturdu

 



YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Kaan Koday, Zekai Töre

Ozanköy: Mehmedemin, Hüseyin Çakmak, Michalis, Cemil (Dk 72 Mehmet Gül), Bekir, Dalyan, Hüseyin Aydıngönül (Dk 82 Zeki), Hasan, Mehmet (Dk 87 Tarkan), Serhan, Saydam

Bostancı Bağcıl: Halil, Mehmet, Hasan (Dk 49 Oduaran), Murat, Cemil, Bahri, Justice, Kaan, Zeki, Bilal, Özder (Dk 53 Mustafa)

Goller: Dk 50, 67 Bekir, 69 Serhan (Ozanköy)

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 7. Haftasında Ozanköy, Mustafa Özkayım Stadında konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı Serhan ve Bekir Yıldız’ın kaydettiği 2 golle 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek hafta 3 puanla kapadı.

İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna ağırlığını koyan Ozanköy golcüsü Bekir Yıldız ile 50 ve 67.dakikalarda goller bularak maçı kopararak 2-0 öne geçerken 69. Dakikada Serhan ile maçın skorunu ilan etti ve 3 golle 3 puana uzanarak liderlik koltuğunu devraldı.

Ozanköy aldığı bu galibiyetle puanını 16 yaparak lider olurken Bostancı bağcıl ise 5 puanda kaldı. Ozanköy 8. Hafta mücadelesinde haftayı bay geçerken Bostancı Bağcıl ise kendi sahasında Girne Halk Evi’ni konuk edecek.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.