Ozanköy Fokur Fokur Kaynıyor..! Bolkan İstifa Etti..!

FUTBOL

Girne temsilcisi Ozanköy’de 3 futbolcu ile yaşanan sorun karşısında geri adım atan başkan ve yönetimin aldığı bu karar sonrası takımının teknik patronu Mehmet Bolkan istifa etti. Yönetime rest çeken futbolcular Bolkan'ın istifası ve arkadaşlarının affedilmesi durumunda sahaya çıkacaklarını belirtmeleri üzerine yaşanan istifa sonrası Ozanköy'ün yarın sahaya tam kadro çıkması bekleniyor

 




Yarın Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Ozanköy’de geçtiğimiz gün yönetiminin Bekir, Muhammet ve Saydam’a rekor para cezası vermesinin ardından dünkü son idmana hiçbir futbolcu katılmadı. Sahaya giden oyuncuların bu olayı boykot ederek antrenmana inmedikleri öğrenildi.

Önceki akşam Bekir, Muhammet ve Saydam’ın affedilmesi için Teknik Direktör Mehmet Bolkan ile görüşen bazı futbolcular olumsuz yanıt alınca, bu kez kulübün ileri gelenlerinden yardım istediler. Mehmet Bolkan’in istifa etmemesi ve arkadaşlarının affedilmemesi durumunda MTG maçında çıkmayacaklarını belirten Ozanköy futbolcuları dün kendi başlarına antrenman yaptı.



Ozanköy Kulübü’nde söz sahibi bazı isimlerin kulüp başkanı Sami Otçuoğlu ile görüşmesi üzerine geri adım atan başkan Otçuoğlu futbolcuların affedilip Mağusa Türk Gücü maçında oynamaları yönünde Mehmet Bolkan’a telkinde bulunduğu öğrenildi.

Başkanın bu talebi üzerine geri adım atmayacağını söyleyen tecrübeli teknik adam görevini bıraktığını açıkladı. Bolkan, arkasından iş çeviren futbolcular ile aynı yolu yürümek istemediğini belirterek görevden ayrıldığını belirtti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.