Özakıncı’dan büyük tepki..!

FUTBOL

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy’de takımın başında sadece 1 hafta görev yaptıktan sonra yolları ayrılan teknik adam Fırat Özakıncı, bu duruma tepki gösterdi ve bir açıklama yaptı.

 



Teknik Patron Fırat Özakıncı sözlerinde şu ifadelere yer verdi. Yıllarca gerek Futbolculuk gerek Antrenörlük gerekse Beden eğitimi öğretmeni olarak hizmet vermeye çalıştığım ülkemizde, son bir hafta içerisinde yaşamış olduğum talihsiz ve aynı zamanda etik olmayan davranışlar beni ciddi şekilde üzmüştür.


Basında çıkan Göçmenköy spor kulübünden istifa ettiğim doğru değildir. Göçmenköy başkan ve yöneticilerinin yanlış yönlendirmesindendir. Hiç bir sebep ve açıklama yapmadan 4 antrenman ve 1 maç sonunda görevden alınmam, ülkemizde antrenörlük yaparak hizmet vermeye çalışan meslektaşlarımızın bu şekilde onuru, haysiyeti, gururunu rencide eden, sırf kendi egolarını tatmin etmek için bu mesleğe gönül vermiş hocalarla oyun oynarcasına ciddiyetsiz ve samimiyetsiz davranmaları düşündürücüdür.


Üyesi olduğum Kıbrıs Türk Antrenörler derneğinin sessiz kalarak kendi üyelerine sahip çıkmamasına da anlam veremem. Bu yaşanan olayı sadece kendi adıma değil tüm antrenörlere yapılmış kabul ediyorum. Etik olmayan bu davranışı kınanmasını, kendi üyesini korumasını ve yetişen genç nesil antrenörlerin bu şekilde heyecanlarının kırılmasına izin vermemesini beklerim.

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.