Oshan’dan MHK’ya Ver Yansın..!

FUTBOL

Gençlik Gücü-Doğan Türk Birliği maçı sonrası BRT radyoya konuşan Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan hakem tayinleri için MHK’ya verdi veriştirdi

K-Pet Süper Lig’in 21. Haftasında oynanan Gençlik Gücü-Doğan Türk Birliği maçı sonrası BRT radyoya konuşan Caner Oshan hakem tayinleri konusunda MHK’ya verdi veriştirdi.

Maçı yöneten Mustafa Öztugay’ın yönetiminden memnun olmayan Oshan, Öztugay’ın bu sezon Süper Ligde 11 maç yönettiğini ve bu maçların ikisinde kendi maçlarında görev yapmalarına rağmen Mağusa Türk Gücü ve Yenicami maçlarında neden hiç görev almadığını hakem tayinlerini yapan kişilerin çıkıp açıklaması gerektiğine vurgu yaptı.

Maç sonrası hakemin yanına giden Oshan, Öztugay’a bu sezon Süper Lig’de kaç maç yönettiğini sorduğunu ve aldığı 11 maç cevabı sonrasında Yenicami ve Mağusa Türk Gücü’nün kaç maçında görev yaptığını sorması sonucunda hakemin kendisine konuşamam cevabını verdiğini söyledi.

Artık şampiyonluk yarışından uzaklaştıklarını kabul eden Oshan, geriye kalan maçlarda da çıkıp oyunlarını oynayacaklarını belirtti.

Oshan ayrıca Kıbrıs Kupası’nda da gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini dile getirdi.

(Cemil GARİP)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.