Oraloğu; ‘’Kazanıp bekleyeceğiz’’

FUTBOL

Süper Lig’de 44 puanla üçüncü sırada yer alan şampiyonluk adaylarından Mağusa Türk Gücü’nde gözler Cumartesi günü oynanacak olan Bostancı Bağcıl maçına çevrildi. Arenasporkolik spor servisi olarak Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu’nun son 2 hafta için görüşlerini aldık. Sarı yeşilliler son idmanını Perşembe günü gerçekleştirip maçı bekleyecek.





Ligde son 180 dakikaya girilirken 44 puanla Gaü Çetinkaya ve Binatlı’nın 2 puan gerisinde şampiyonluk için takibini sürdüren Mağusa Türk Gücü’nde teknik patron Ali Oraloğlu görüşlerini spor sitemizle paylaştı.

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, ‘’Artık son 2 hafta kaldı. 2 maçtan da galibiyetle ayrılıp rakiplerimizin ne yapacağını bekleyeceğiz. Maalesef ipler bizim elimizde değil. Lig içerisinde puan kayıpları yaşadık. Şimdi o puanları arıyoruz ama futbolun da güzelliği bu. Her ne kadar şansımız az da olsa ümidimiz var. Lig sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.