Ogan:’’Moral ve Motivasyonumuz yükseldi’’

FUTBOL

K-PET 1.Lig’de istediği konumdan oldukça uzakta olan Hamitköy, kendi evinde Lapta’yı farklı mağlup ederek moral depolarken, Hamitköy’ün teknik patronu Ahmet Ogan, Hamitköy ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 




Ahmet Ogan Lapta karşısında alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti. Geçtiğimiz hafta Gönyeli karşısında bireysel hatalarla kaybettikten sonra derslerine iyi çalıştıklarını ve aynı hataları tekrarlamayarak galibiyete uzandıklarını belirten Ahmet Ogan, Lapta karşısında ilk yarıda iyi oynayamadıklarını ancak mücadelenin ikinci devresinde oyun üstünlüğünü ellerine alarak net bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Ahmet Ogan, ligde oynayacakları Esentepe ve Baf Ülkü Yurdu karşılaşmalarında alacakları sonuçların Hamitköy olarak ligdeki hedeflerini belirleyeceğini ve buna göre rotalarını çizeceklerini ifade etti. Lapta galibiyetinden sonra takım olarak moral ve motivasyonlarının oldukça yükseldiğini ve sakat futbolcuların da takıma geri dönmesiyle bu karşılaşmalara uzun bir aradan sonra tam kadro çıkacak olmalarının da sevindirici olduğunu belirten Ahmet Ogan, bu zorlu virajdan başarıyla çıkacaklarına inandığını vurguladı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.