Ödüllendirme devam edecek..!

FUTBOL

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) genel değerlendirme toplantısı yaptı. Dernek lokalinde yapılan toplantıya başkan Süleyman Göktaş yönetiminde yönetim kurulu üyeleri katılarak, bazı önemli kararlar alındı.

 




Yönetim kurulu toplantısında bu sezon başlatılan ayın başarılı antrenörleri, Nicosia Spors ana sponsorluğunda ara ödüllendirilmesine ligin ikinci devresinde de devam edileceği karar alındı.

İkinci devrenin ilk 7 haftası ile 13.hafta sonunda belirlenen derneğe üye olma koşulu, çalıştığı takımda ceza almamış, belirlenen haftalarda en çok puan toplayan antrenörleri kapsayacak olan ara ödüllendirme Süper, 1. 2.lig ve A2 genç takım antrenörlerini kapsıyor.

Ayrıca görev yaptıkları takımlarda başarılı olan teknik adamlar için her yıl geleneksel olarak sezon sonunda üye antrenörlerine yönelik yapılan ödüllendirme ise ligin tamamlanmasının ardından yapılacağı açıklandı.

 Dernek yönetim kurulu üyesi Mustafa Kabasakal’ın geçirmiş olduğu bay pas ameliyatından dolayı sağlık yardımı yapılmasına karar verildi.

2016-2017 futbol sezonuna yönelik her yıl sezon öncesi yapılan antrenör gelişim seminerleri lisan derecelerine göre Ağustos ayında yapılmasına karar verildi. İlk seminer teknik direktörlere yönelik, ikinci seminer A ve B lisansa sahip teknik adamlar, üçüncü ve son seminer ise C ve Kaleci antrenörler birlikte katılmasına karar verildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.