Ocak Yakıyor, Yeşilova Yanıyor..! (1-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Lige fırtına gibi başlayan T.Ocağı, deplasmanda Merit Alsancak Yeşilova’yı da 2-1 mağlup olarak kayıpsız yoluna devam eden tek takım oldu. Merit Alsancak Yeşilova ise Toygar Davulcu ile yollarını ayırmasına rağmen öne geçtiği maçtan yine mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişe dur diyemedi.

Yer: Orhan Duran Stadyumu

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Ekşici, Recep Yamuk, Ferhat Tuna

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Vakkas, M.Salk, Mejdi, İlyas (Dk.65 Fidelis), Emin, Mbah, Memduh, Esosa, Billy Mehmet, Yasin (Dk.63 Hamis)

Türk Ocağı Limasol: Cenk, M.Uçar, Bilal, İ.İnceler, İsmet, İ.Tek, Cevdet, Insa (Dk.75 Doğukan), Remzi, Oha, İbrahim (Dk.53 Ali)

Goller: Dk.9 Mbah (MAY)Dk.45+3 Bilal, Dk.60 Cevdet (TOL)

9.DK: Vakkas’ın yaklaşık 50 metrelik uzun pasıyla topla ceza sahasına yakın bir noktada topla buluşan Mbah, kaleci Cenk’in önde olmasını değerlendirerek aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

40.DK: Sol kanattan Cevdet’in ortasında Remzi’nin yakın mesafeden şutunu kaleci İrfan çıkardı.

45+3. DK: İlker İnceler’in uzun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Bilal, bekletmeden topu kaleye gönderdi. Kaleci İrfan’ın önde yakalanmasından dolayı top ağlarla buluştu. 1-1

48.DK: Ani gelişen Türk Ocağı atağında Sylla ceza sahasına girdi ve sert bir şut çıkardı. Top yan kale direğinden geri döndü. Sonrasında topla buluşan Cevdet topu üstten dışarıya gönderdi.

57.DK: Esosa topla yaklaşık 30 metre mesafe katettikten sonra Mbah’a pasını aktardı. Mbah’da bekletmeden topu bir kez daha Esosa’ya bıraktı. Esosa 6 pas üzerinde topu üstten dışarı attı.

60.DK: Orta alanda kaptırılan topta Sylla’nın pasıyla topla buluşan Cevdet yaklaşık 25 metreden harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-2

84.Dk: Kullanılan köşe vuruşunda Remzi’nin kafa vuruşunu kaleci İrfan güzel çıkardı.

86.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Billy’nin etkili kafa vuruşunu kaleci Cenk ayaklarıyla önlemeyi başardı.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Türk Ocağı deplasmanda 2-1 galip gelerek yoluna kayıpsız devam etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.