Ocak Umutlarını Ruso’da Söndürdü..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde zirve mücadelesi veren T.Ocağı, orta sıralarda yer alan K.Kaymaklı karşısında istediği futbolu sergileyemedi ve sahadan Remzi’nin son dakika golü 2-2 beraberlik ile ayrılarak liderden 8 puan geriye düştü. K.Kaymaklı ise uzun süre önde götürdüğü karşılaşmada galibiyeti koruyamadı ve beraberliğe razı oldu.

Yer: Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadyumu

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Engin Akkagün, Özal Çağlayan

Küçük Kaymaklı: Efe, Taner, Yusuf, Osita, Emre (DK 64 Muhammet), Diabone, Okafor, Mehmet Göçben, Berkem, Rifat, Bahadır (DK 83 Sena).

Türk Ocağı: Cenk, Ali, Bilal, İlker İnceler, Mehmet Uçar, İlker Tek (DK 80 Ali Avcısoyu), İbrahim Halil, Doğukan, Levan, Oha, Remzi.

Goller: 7.Dk Bahadır, 77.Dk Bilal(KK) (K.Kaymaklı) 60.Dk Doğukan, 89.Dk Remzi (TOL)

5.DK: Çabuk gelişen Türk Ocağı atağında Levan’ın pasında ceza alanı içerisinde Doğukan’ın vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti.

7.DK: Küçük Kaymaklı’nın paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Bahadır ceza alanı içerisinde kafa vuruşu ile takımını öne geçiren isim oldu.1-0

34.DK: Türk Ocağı kontra atağında Remzi’nin vuruşunda kaleci Efe’yi geçen topu çizgi üzerinde son anda Diabone uzaklaştırdı.

35.DK: Kalabalık adamla gelişen konuk takım Türk Ocağı atağında ceza alanı içerisinde Levan’ın vuruşunu kaleci Efe önledi.

46.DK: Türk Ocağı kontra atağında Oha’nın uzak direğe vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

60.DK: Türk Ocağı’nın etkili gelişen yeni bir atağında Doğukan’ın ceza alanı dışından vuruşunda top filelere gitti.1-1

68.DK: Taner ile sol kanattan başlayan Küçük Kaymaklı atağında bu oyuncunun ortasında yakın mesafeden Okafor’un kafa vuruşunu Cenk müthiş önledi.

77.DK: Sağ kanattan başlayan Küçük Kaymaklı atağında Bahadır’ın ceza alanına etkili ortasında Bilal ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderdi.2-1

89.DK: Türk Ocağı’nın kalabalık adamla geliştirdiği yeni bir atakta ceza alanı içerisinde Remzi yaptığı kafa vuruşu ile skora bir kez daha denge getirdi.2-2

90+3.DK: Okafor ile sol kanattan başlayan ev sahibi takım atağında Okafor’un ortasında Muhammet topu müsait durumda yandan dışarı gönderdi.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.