Ocak, İmamoğlu ile Gururlandı..!

FUTBOL

Üniversiteyi KKTC okuyan ve Türk Ocağı takımında kalecilik yapan Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da Belediye Başkanlığı yarışı kazandığı haberinin gelmesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ciddi bir hareketlilik sosyal medyada yaşandı.

Nede olsa İstanbul’un yeni başkanı geçmişte Maunacıların (Türk Ocağı Limasol) kalecisiydi. Bir dönemler TOL’da kalecilik yapan Ekram İmamoğlu’nun fotoğrafı dün sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı adeta.

İmamoğlu’nun KKTC’deki geçmişi Kıbrıs Haber sitelerine konu oldu. Maunacılar da İstanbul’da zaferini ilan eden eski kalecilerine kayıtsız kalamadı.

TOL’un sosyal medya hesaplarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ekram İmamoğlu için kutlama ve tebrik mesajı yayınladılar.

TOL Başkanı Şükrü Karakaya “Sayın Başkanla ve danışmanları ile seçim sürecinden buyana irtibat halindeyiz. Kendisi bize söz verdi. Seçilmesi halinde mazbatasını alır almaz ilk resmi ziyaretini Kıbrıs’a ve kulübümüze yapacak” dedi.

Bir “maunacı”nın Türkiye’nin en büyük ilinin başkanı olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakaya “biz kendisi ile gurur duyuyoruz.

Geçtiğimiz yıl Girne derbisi için davet etmiştik ve masterler maçında kalemizi korumuştu. Bizim ile ilişkileri hep üst seviyede oldu, bundan sonrada böyle olacağına inancımız tamdır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.