Ocak ile Altay İmzaya Yakın..!

FUTBOL

T.Ocağında yarın gerçekleşecek Genel Kurul öncesi Şükrü Karakaya’nın Başkanlığa gelmesine kesin gözü ile bakılırken, Teknik adam konusunda ise Turan Altay ile büyük oranda anlaşmaya varıldı.

Salı Gecesi T.Ocağı yeni Başkanı Şükrü Karakaya’yı başkanlığa getirmeye hazırlanırken, takımı yeni sezona hazırlayacak yeni teknik adam konusunda ise Turan Altay ile büyük oranda anlaşmaya varıldı.

Taraflar yaptıkları görüşmede hemen hemen her konuda anlaşamaya vardıkları öğrenilirken, görüşlerine başvurduğumuz Tecrübeli teknik adam Turan Altay, yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini ve anlaşmaya çok yakın olduklarını belirtti.

T.Ocağının zirveye oynayan bir takım yaratma konusunda istekli olduğunu ve hedeflerinin bu noktada uyuştuğunu ifade ederek, tek soru işareti olan konunun transfer gerçekleştirmede yaşayacakları sıkıntının ve takımın güçlendirme konusunda yapacakları hamlelerin olumlu sonuçlanıp sonuçlanmayacağı olduğunu belirtti ve Salı gecesi yapılacak olan genel kuruldan sonra her şeyin netleşeceğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.