Ocak, Gönyeli’yi Ertaç’la Beşledi..! (5-1)

FUTBOL

Türk Ocağı, Pia-Bella Oteli sahasında oynanan hazırlık maçında, Gönyeli’yi 5-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

 


Karşılaşmanın 18.dakikasında, Mustafa Avcı’nın ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesinden doğan penaltıyı İsmail kullandı, ancak kaleci Mehmet mükemmel bir refleksle topu çelerek, Gönyeli’nin öne geçmesine fırsat vermedi.

30.dakikada; Justice, Mehmet tarafından ceza alanı içerisinde düşürüldü, kazanılan penaltı atışını kullanan Ertaç topu Gönyeli filelerine yolladı 1-0.

40.dakikada; Ertaç’ın, rakip müdafaa tarafından ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle Ocak bir kez daha penaltı kazandı ve penaltı atışını kullanan Ertaç, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Türk Ocağı devreyi 2-0 önde kapattı.

Türk Ocağı 2. devreye, ilk devrede olduğu gibi yine tempolu girdi ve 53.dakikada Ertaç’ın attığı golle farkı 3’e çıkarttı.

56. dakikada ise, Türk Ocağı ceza alanı içerisinde oluşan pozisyonda Gönyeli penaltı kazandı atışı kullanan Reşat, farkı 2’ye indiren golü attı 3-1.

61 ve 66.dakikalarda yine sahne alan Ertaç, takımını 5-1 üstünlüğe taşıyan iki gol daha atınca Türk Ocağı, Ertaç’ın attığı 5 golle Gönyeli’yi farklı yenmiş oldu.5-1

 

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.