MTG, Şampiyonluğa Koşuyor..! (6-1)

FUTBOL

AKSA Süper Lig’de 24.hafta maçında lider Mağusa Türk Gücü konuk ettiği son sıradaki Girne Halk Evi’ni 6-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı yeşillilere 3 puanı getiren golleri Mickael Pote (3), Sadık Balarabe, Emre Özsin ve Şenol Şöför kaydederken, Girne Halk Evi’nin tek golünü Samet Akrep kaydetti.

Yer: Gazimağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Sabriye Atikoğlu, Abdullah Genç, Olgun Canik, Evren Karademir

MTG: Yusuf, Uğur, Halil, Pote, Adil, Sadık, Nevzat, Ünal, Emre, Büynamin, Şenol

GHE: Feyyaz, Ali, Arda, Caner, Halil, Samet, Erdi, Mehmet, Alpay, Eşref, Emre

Goller: 13’, 22’(P), 64’Mickael Pote, 30’Sadık Balarabe, 82’Emre Özsin, 83’Şenol Şöför (MTG), 18’Samet Akrep (GHE)

Önemli Dakikalar

13.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Şenol Şöför kafayı vurdu, kaleye paralel giden topu Pote tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi (MTG 1-0 GHE).

Ani gelişen GHE atağında kaleci Yusuf ile savunma oyuncusu Bünyamin’in anlaşmazlığında Samet Akrep fırsatı iyi değerlendirerek topu filelere gönderdi (MTG 1-1 GHE).

22.dakikada soldan gelişen MTG atağında golcü futbolcu Pote rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Sabriye Atikoğlu penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Pote skoru 2-1’e taşıdı. (MTG 2-1 GHE).

30.dakikada solda topla buluşan Sadık Balarabe, sağına çekerek düzgün bir vuruş yaptı ve farkı 2’ye çıkardı (MTG 3-1 GHE).

64.dakikada Pote’nin ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Feyyaz’ın da hatasıyla top filelere gitti (MTG 4-1 GHE).

82.dakikada Adil’in güzel pasında topla buluşan Emre Özsin, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi (MTG 5-1 GHE).

83.dakikada kullanılan köşe vuruşunda ön direkte kafa vuruşunu yapan Şenol Şöför farkı 5’e çıkardı (MTG 6-1 GHE).

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadeleyi MTG 6-1 kazanarak puanını 53’e çıkardı. GHE ise 6 puanda kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.