MTG, John’u Disiplinlik Etti..!

FUTBOL

Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz hafta Yenicami ile oynanan yarı final ilk maçında rakip takım oyuncusu John Ebuka’yı yaptığı sportmenlik dışı hareketten dolayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna şikâyet etti. KTFF Soruşturma Merci Kuruluda John’u disipline sevk etti





Mağusa Türk Gücü, Yenicami’nin golcü oyuncusu John Ebuka’yı şikâyet etti. Sarı yeşilli camia, geçtiğimiz hafta Lefkoşa’da Yenicami ile oynanan yarı final ilk maçından sonra John’un tribünlere sportmenliğe aykırı hareket yapmasından dolayı federasyona şikâyette bulundu.

MTG yönetimi açıklamalarına şöyle yer verdi; “Yenicami - Mağusa Türk Gücü Tahsin Mertekçi Yarı Final ilk karşılaşmasında hem taraftarımıza hem saha içerisindeki Teknik ekibimize yaptığı hareketlerden dolayı Federasyona konu ile ilgili olarak video gönderdik.

Maçta yaptığı hareketlerden dolayı ne hakemler ne de maçın gözlemcisi tarafından disipline sevk edilmeyen John Ebuka Okoye dün resmi yazı ve ilgili video ile Federasyona bildirilmiştir. Federasyonun gerekli cezai işlemi uygulamasını bekliyoruz” denildi.

KTFF Soruşturma Merci kuruluda Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü tarafından Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'na yapılan Yenicami Ağdelen futbolcusu John Ebuka Okoye'ye ilişkin şikayet üzerine John’u Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.