MTG, Cihangir ve Göçmenköy Galip..!

FUTBOL

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper lig ve 1.lig takımları hazırlık maçlarına dün devam ettiler. Göçmenköy, Cihangir günü galibiyetle kapatırken Lefke ile BÜY berabere kaldı. MTG ise dün kazanarak bugün kampa gidiyor. Hazırlık maçlarında bugün Girne'de GHE ile Esentepe, Çatalköy'de ise Türk Ocağı ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek.

Dün Göçmenköy’de 1.lig temsilcisi Göçmenköy ile Süper ligin yeni temsilcisi GHE karşı karşıya geldi.

Göçmenköy yeni transferi Hüseyin Sadıkların attığı golle 1-0 öne geçti. GHE Yankı’nın frikik golü ile skora dengeyi getirdi. Göçmenköy’ün bir başka yeni transferi Kemal Uçaner attığı golle skoru 2-1 yaptı ve devre bu sonuçla bitti. 2.devrede Göçmenköy Mehmet Göçben ve Kadir’in attığı gollerle karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Lefke-BÜY (0-0)

Karadağ’da Süper ligin iki batı temsilcisi karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca her iki tarafta bulduğu pozisyonları golle sonuçlandıramayınca maç 0-0 eşitlikle son buldu.

Cihangir-Çetinkaya (3-0)

Hasan Merter anısına Cihangir’de Cihangir ile Çetinkaya karşı karşıya geldiler. İlk yarıda Cihangir denemeye aldığı yabancı oyuncu Bideni’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Cihangir ilerleyen dakikalarda Uche ile bir gol daha buldu ve devreyi 2-0 önde tamamladı.

2.devrede de golü bulan yine Cihangir oldu ve Bideni’nin attığı golle skoru 3-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Mormenekşe-MTG (0-1)

Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda dün oynanan karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü Halil Turan’ın kaydettiği gol ile 1-0 kazandı.

Mağusa Türk Gücünde bu karşılaşmada yabancılar vize işlemleri nedeniyle forma giymediler. Karşılaşmada birçok gol pozisyonundan yararlanamayan sarı yeşilli oyuncular golü son dakikalarda buldular. Mormenekşe zorlu rakibine karşı ortaya koyduğu mücadeleci oyunla takdir topladı.

K-Pet Süper Ligde şampiyonluk hedefleyen Mağusa Türk Gücü yeni sezon kampına da bugün başlıyor. Bugün Bolu’ya gidecek olan Mağusa Türk Gücü kampını 19 Ağustos’ta tamamlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.