Mormenekşe'de imzalar atıldı..!

FUTBOL

Mormenekşe deneyimli teknik adam Bülent Aytaç ve yardımcı antrenör Mahmut Yaman ile 2017-2018 sezonu için sözleşme imzaladı.






Beklenen performansı gösteremeyen ve küme düşen Mormenekşe süper lige geri dönmek icin kolları sıvadı. Mormenekşe deneyimli teknik adam Bülent Aytaç ve yardımcı antrenör Mahmut Yaman ile 2017-2018 sezonu ile sözleşme imzaladı.

Külüp lokalinde yapılan imza töreninde bir konuşma yapan külüp başkanı Sayım Aytürk hedeflerinin bu yıl disiplinli bir şekilde çalışarak süper lige dönmek olduğunu belirterek “başta hocalarımız ve futbolcularımıza güvenim tamdır” dedi. As başkan Hasan Kemal Sesigüzel ise Bülent hocanın transfer listesinde olan 2 rum futbolcu yanında yerli futbolcu transferi konusunda girişimleri başlattıklarını söyledi.

Bülent Aytaç ise başarılı olmak için Mormenekşeyi tercih ettiğini yönetim kurulunun azimli çalışmasından daha sezon başı olmasına rağmen memnun olduğunu söyledi. Aytaç MTG'ye transfer olan başarılı futbolcu Sami'nin yerini dolduracak bir futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.