Minik Fitnesciler Macaristan yolcusu..!

FUTBOL

Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası çocuk fitnes milli takımı Macaristan’da yapılacak olan IFBB Çocuk Fitnes Avrupa Şampiyonası’na katılacak.





14 Ekim’de Macaristan’da gerçekleşecek şampiyonaya 8 sporcu bir antrenör ve bir de uluslararası hakem ve antrenör olmak üzere toplam 10 kişi ile katılacak milli takım 16 Ekim’de adaya dönecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan çocuk fitnes antrenörü Neval Çelebioğlu yaklaşık 3 aydır yoğunlaştırılmış bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Yaz döneminde çocuklar hiç tatil yapmadı. 10 hafta boyunca sabah 8.00’den başlayarak akşam 17.00’ye kadar çalıştık” dedi.

Kamair Alirıza, Kemal Kondoz, Kaan Semaay, Şengül Karataş, Su Öz, Masal Kalkanlı, Su Bolcan ve Helin Zaim’den oluşan milli takımda antrenör olarak Ödül Demircioğlu, uluslararası hakem ve antrenör olarak da Neval Çelebioğlu yer alıyor.

Macaristan’da gerçekleşecek Çocuk Fitnes Avrupa Şampiyonasında 8-15 yaş kategorilerinde yarışacak olan sporcularımı kendi yaş gruplarında şampiyon olabilmek için podyuma çıkacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.