Mesarya’nın ‘’İMAM’’ı konuştu..! (4-3)

FUTBOL

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 5. Haftasında Mesarya konuk ettiği Yeni Boğaziçi karşısında 3-1 mağlup duruma düşmesine rağmen antrenör futbolcusu Ali İmam’ın 3 gol kaydettiği maçta rakibini 4-3 mağlup ederek zirveyi bırakmadı.






YER: Türkmenköy Mehmetali Toker Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Ali Orçan, Ahmet Karaoğluları

Mesarya: Hüseyin, Asilkan, Güngör, Raşit (Dk 50 Emre), Ramadan (Dk 43 Volkan), Şevki, Ali, Panagoıtou, Süleyman, Enver (Dk 83 Emin), Vakhos

Yeni Boğaziçi: Remzi, Hüseyin, Ali, Ramadan, Cemre, İsmail, Mehmet Çağakan, Adem (Dk 60 Emin), Tugay, İbrahim, Mehmet Göreli (Dk 60 Emin)

Goller: Dk 32, 62, 70 Ali İmam, Dk 85 Panagoıtou (Mesarya), Dk 19 Ramadan, Dk 28 Cemre, Dk 35 Adem( Yeni Boğaziçi)

Kırmızı: Dk 90 Tugay (Yeni Boğaziçi)

 

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 5. Haftasında Mesarya, Türkmenköy Mehmetali Toker Stadında konuk ettiği Yeni Boğaziçi’ni Panagoıtou ve Ali İmam’ın kaydettiği 3 golle 4-2 mağlup ederek zirveyi bırakmadı. Bu gollere karşılık Yeni Boğaziçi’nin golleri Ramadan, Cemre ve Ramadan’dan geldi.

Türkmenköy’de oynanan karşılaşmaya Yeni Boğaziçi hızlı başladı. 19.dakikada Ramadan ile 1-0 28.dakikada Cemre ile 2-0 öne geçen Yeni Boğaziçi 32.dakikada Ali İmam’ın golüne engel olamadı ancak 35.dakikada bu kez sahneye Adem çıktı ve ilk devreyi deplasmanda 3-1 önde kapattı. İkinci devrede Mesarya fırtınası esmeye başladı. 62 ve 70.dakikalarda sahneye çıkan Ali İmam bir anda maçı 3-3’e getirdi. Hattirck yapan Ali İmam 85.dakikada bu kez asist yaparak Rum oyuncusu Panagoıtou’nun golü ile bir anda Mesarya 1-3 mağlubiyetten 4-3 öne geçerek çok önemli 3 puana imza attı. Yeni Boğaziçi'nde Tugay 90.dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 

Mesarya aldığı bu galibiyetle puanını 10 yaparken Yeni Boğaziçi 6 puanda kaldı. Mesarya 6. Hafta mücadelesinde deplasmanda Hamitköy’e konuk olurken -Yeni Boğaziçi kendi sahasında Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk edecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.