Mesarya, Galatya’da altın buldu..! (0-1)

FUTBOL

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 17. Haftasında Mesarya konuk olduğu Mehmetçik’i 1-0 mağlup ederek hanesine çok önemli 3 puan yazdırdı. Mesarya bu galibiyetle düşme hattından kurtlularak son hafta öncesinde derin bir nefes alırken Mehmetçik play grubuna kalma yolunda çok ağır bir yara aldı






YER: Mehmetçik Stadı
Hakemler: Serdar Bilgimer, Hüseyin Özaşık, Özal Çağlayan
Mehmetçik: Fikri, Mehmet, Gökhan, Hasan, Mustafa İnanç, Mustafa Çelik, Ramazan (Dk 60 Orhan), Salih, Çağlar (Dk 46 Serhan), Anıl, Halil (Dk 75 Mustafa Alp)
Mesarya: Ahmet, Rait, Ekrem, Volkan (Dk 80 Ramazan), Şevki, Mehmet, Panagıoyou, Emre, Emre, Eren, Nahit, Vakhos (Dk 90 Can)
Goller: Dk 69 Şevki (Mesarya)
Kırmızı Kart: Dk 90 Fikri (Mehmetçik)

K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 17. Haftasında Mesarya, Mehmetçik Stadında konuk olduğu Mehmetçik’i Şevki’nin kaydettiği tek golle 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı ve ligin dibinden kurtuldu. Mesarya altın değerinde 3 puana imza atarken Mehmetçik zirve yarışında çok ağır bir yenilgi almış oldu.

Mesarya aldığı bu galibiyetin ardından puanını 24 yaparken Mehmetçik ise 26 puanda kaldı. Mehmetçik 18. Hafta mücadelesinde deplasmanda Şampiyon Merit Alsancak Yeşilova’ya konuk olurken Mesarya ise Maraş’ı konuk edecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.