Mehmetçik'te kıran kırana düello..! (2-2)

FUTBOL

Mehmetçik stadında oynanan 1.ligin Kırmızı Grup mücadelesinde Mehmetçik ile Merit Alsancak Yeşilova kıran kırana bir mücadele sonrasında 2-2 berabere kaldı. Mücadelede kaleci Fikri ambulansla hastahaneye kaldırılırken Mustafa Çelik’in kırmızı kart gördüğü maçta fileler 4 kez havalandı. Saha içi ve saha dışı gerginlikler maç boyunca devam ederken Merit Alsancak Yeşilova başkanı polis nezaretinde tribünde çıkan olaylardan sonra saha içine alındı

 





Yer : Mehmetçik Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Ahmet Özkurtuluş, Şakir Azizoğlu

Mehmetçik: Fikri (Fatih), Mehmet, Gökhan, Hakan, Salih (Mustafa Alp) ( Halil Bekcan) , Mustafa Çelik, Mustafa İnanç, Ramazan, Halil Altınbaş, Burak, Çağrı

Merit.A.Yeşilova: Yunus, Okan, Mustafa, Bayram( Mehmet) , Aksel , Cenker, Yasin, Umut (Mustafa Sakl) , Vakkas (Gökhan), Memduh, Talat

Kırmızı Kart: Mustafa Çelik (dk 61 Mehmetçik)

Goller: dk 41 Mustafa İnanç , dk 81 Ramazan (Mehmetçik), dk 15 Aksel, dk 69 Talat ( M.A. Yeşilova)

 

Karşılaşma oldukça sert ve kıran kırana geçerken 15. Dakikada lider Merit Alsancak Yeşilova deplasmanda Aksel’in golü ile 1-0 öne geçti.

Maç öncesi oldukça hasta olmasına rağmen maça gelerek sahaya çıkan Mehmetçik kalecisi Fikri 35. Dakikada fenalaşarak yerde kaldı ve sahaya çağırılan ambulans ile hastahaneye kaldırıldı.


 Golden sonra daha da sertleşen karşılaşmanın 41.dakikasında Mehmetçik penaltı kazandı. Bu pozisyon sonrası saha için ve saha dışı oldukça karıştı. Saha dışında çıkan olaylardan korunması için Merit Alsancak Yeşilova Başkanı polis eşliğinde saha içine alındı. Yoğun itirazlar sonrası kullanılan penaltıyı Mustafa İnanç gole çevirerek ilk devrenin skorunu 1-1 olarak belirledi.


İkinci devreye konuk ekip Merit Alsancak Yeşilova hızlı başladı. Geliştirdiği ataklar sıklaşırken oldukça sert geçen mücadelenin 61.dakikasında rakibine tekme atan Mehmetçik oyuncusu Mustafa Çelik direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


10 kişi kalan Mehmetçik karşısında 69 . dakikada Talat’ın 25 metreden muhteşem golü ile yeniden öne geçen Yeşilova 74. Dakikada bu kez penaltı kazandı. Aksel’in kullandığı penaltı atışını kaleci Fatih önledi.


10 kişi mücadele eden Mehmetçik oyunu bırakmadı ve 81.dakikada Gökhan Saviola’nın muhteşem atak organizasyonu ile beraberliği yakaladı. Kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza alanına kadar soldan giren Gökhan’ın ortasında Ramazan topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. Geriye kalan dakikalarda özellikle oyuna sonradan giren kaleci Fatih’inde iyi oyunu ile skor değişmedi ve taraflar erteleme maçından 1’er puanla çıktı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.