Mehmet Çil; GG maçına hazırız..!

FUTBOL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nün golcü futbolcusu Mehmet Çil hem kendi hemde takımı hakkında açıklamalar yaptı.





Hafta sonu oynanacak olan Gençlik Gücü maçının zorlu geçeceğini bildiklerini fakat kendilerinin formda olduklarını söyleyen Mehmet Çil ”Takım motive ve Gençlik Gücü maçına hazır” dedi.

Sezonun ikinci yarısı takımın artan performansına ilişkin konuşan Çil ”Takımın büyük bir kısmı değişti, bir kan değişimi oldu. Çok istekli ve birlikte hareket eden arkadaşlar takıma dahil oldu buda hem benim hemde takımın performansını yukarıya çekti” dedi. Takım olarak düşme potasından bir an önce uzaklaşmak ve iyice rahatlamak istediklerini de söyledi.

Son dönemde artan söylentiler ve takım hakkında çıkan olumsuz düşünceler hakkında konuşan Mehmet Çil ”Takımda işler yolunda. Ufak tefek sorunlar var fakat bunlar her kulüpte olan sorunlardır ve biz kendi içimizde bunu aştık ve aşmaya da devam edeceğiz” dedi.

Son sezonun ikinci yarısında sakatlıktan dönerek 5 gol atıp takımının çıkışında büyük rol oynamasında değinen Mehmet Çil takımdaki kan değişiminin, takımın ve buna paralel olarak ta kendisinin performansına olumlu yansıdığını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.