Mağusa Masterleri, Dinkelaker’i ağırladı..!

FUTBOL

Mağusa Masterleri Futbol Derneği ülkemize gelen Alman işadamı Werner Dinkelaker’i ağırladı. Haziran ayında Mağusa Futbol Masterler Derneği 6 günlük kampını karşılayarak büyük bir katkı sağlayan Almanya’nın Böblingen, Stutgart kentini Alman işadamı Werner Dinkelaker’in ülkemize gelmesi sonucunda Mağusa Futbol Masterleri Derneği yönetimi ve sporcularının katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldi.

 


Yemeğe, Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanı Kemal Çobanoğlu, yöneticiler, futbolcular ve Alman işadamı Werner Dinkelaker ile eşi katıldı. Oldukça samimi ortamda gerçeklertirilen yemekte futbolun ağırlıkta konuşulduğu çok güzel bir akşam geçirmenin mutluluğu yaşandı.

Yemekte Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanı Kemal Çobanoğlu ve yöneticileri Alman işadamı Werner Dinkelaker ile eşine çeşitli hediyeler yanında fotoğraflar ile hazırlanmış anı taplolarıda taktim edildi. Alman işadamı Werner Dinkelaker, burada ağırlanmaktan dolayı duyduğu menuniyeti dile getirerek, Böblingen master takımını karşılaşmalar ve temaslarda bulunmak üzere ülkemize getirmek için şimdiden çalışma başlatığını açıkladı.

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.