Maça Girdi, Maçı Çevirdi..!

FUTBOL

Mağusa Spor Akademisi Antrenörü Şerif Ogan dün Geçitkale ile oynanan karşılaşmada sonradan oyuna girerek maçı resmen söküp aldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi’nde grup maçları dün oynanan Mağusa Spor Akademisi ile Geçitkale arasında oynanan ertelemeyle tamamlanırken play-off ve play-out grupları da şekillenmiş oldu.

Erteleme maçında play-off şansını bir hafta önce kaybeden Geçitkale takımı Mağusa Spor Akademisi’ne zor anlar yaşattı. Girilen birçok gollük pozisyonu değerlendiremeyen Geçitkale iki oyuncusunun da kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Play-off için sonucu etkilemeyecek olan maçta grupta puan kayıpsız Mağusa Spor Akademisi’ne yenilgiyi tattırmak veya en azından puan kaybı yaşatmak isteyen Geçitkale Mağusa Spor Akademisi antrenörü Şerif Ogan’ın oyuna girdiği vakte kadar bunu başardı.

Ancak Şerif’in oyuna girmesiyle oyunda bütün dengeler bozuldu ve Mağusa Spor Akademisi Şerif’in kaydettiği iki golle rakibini mağlup etmeyi başardı.

Geçmişte gerek hentbol gerekse futbolda adından oldukça söz ettiren Şerif Ogan evlenip çocuk sahibi olduktan sonra sahalardan uzun bir süre ayrı kalmıştı. Bu sezon Mağusa Spor Akademisi’nde antrenör futbolcu olarak tekrar sahalara dönen Şerif Ogan takımın en önemli silahı olarak dikkat çekiyor.

Haber: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.