‘’Maç dostça geçsin’’

FUTBOL

Yeni Boğaziçi teknik direktörü Salih İnce ligdeki konumlarından memnun olmadıklarını ve bunu değiştirmek ve kötü gidişe dur demek adına Mormenekşe ile oynayacakları derbiden üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti. Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu derbi ile ilgili açıklamalarında manevi değeri böylesine yüksek bir karşılaşmada sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti

 



Yeni Boğaziçi teknik direktörü Salih İnce, Mormenekşe karşılaşmasının bölge derbisi olmasına da dikkat çekerken, iki takım arasında yıllardan beri süren tatlı bir rekabeti olduğunu ifade etti ve maçın dostça geçmesini temenni etti.

Salih İnce açıklamalarında kendilerinin ve Mormenekşe’nin gücünü bildiklerini ve karşılaşmaya buna göre üç idmanla hazırlandıklarını belirtti. Ayrıca derbide güçlerini bilerek mücadele edip karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu derbi ile ilgili açıklamalarında manevi değeri böylesine yüksek bir karşılaşmada sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti. Yeni Boğaziçi ve Mormenekşe’nin hangi ligde veya bulundukları ligde hangi durumda olduğunun bu karşılaşmada herhangi bir anlam ifade etmediğini ve her iki ekibin de bu mücadeleye galip gelme hedefiyle çıktığını belirten Şerifoğlu, zorlu bir mücadele beklediklerini ifade etti.

Şerifoğlu, ülkeden ayrılan David dışında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve derbiden galibiyetle ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.