Lefke’de Aykut ve Yakup Tamam gibi..!

FUTBOL

Lefke’nin bir süredir kadrosuna tutmak için ikna etmeye çalıştığı Aykut Esmeraslan ve Yakup Esmeraslan ile anlaşma sağlanma noktasında olduğu öğrenildi.





Geçen sezonun devre arasında Yalova’ya transfer olan ve başarılı bir sezon geçiren Aykut ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtilirken Aykut’un da eski takımına dönme noktasında olmasından dolayı sevinçli olduğu vurgulandı. Aykut ile bugğn son kez görüşülüp anlaşmanın net olarak tamamlanacağı öğrenildi.

Ayrıca Aykut'un kardeşi başarılı isim Yakup ile de yapılan görüşmeler sonrası Yakup ile de anlaşmaya yakın olunduğu ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Yakup ile yapılan görüşmelerde yakınlaşma olduğu ancak tam olarak anlaşmanın sağlanmadığı sızan bilgiler arasında oldu. 

Kasım konusunda ise bugün Kasım ile Lefke yönetimi arasında bir görüşme gerçekleşecek ve Kasım’ın son durumu netlik kazanacak.

Alınan bilgilere göre Kasım ile anlaşma yolları aranacağı ancak anlaşılamaması halinde Kasım’ın 1 yıl kiralık verileceği ancak bu takımın MTG olmayacağı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.