Lefke hayatta, MTG komada..! (1-0)

FUTBOL

K-Pet Süper lige istediği gibi başlayamayan iki takım Lefke ile Mağusa Türk Gücü’nün Karadağ’daki mücadelesinden Lefke, Candy’nin golü ile 1-0 galip ayrılmayı başardı ve teknik adamsız çıktığı maçtan 3 puanla ayrıldı. MTG ise yeni teknik adamı Ali Oraloğlu çıktığı maçta yine galibiyete hasret kaldı.




Stadyum: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Ali Özer, Ömer Doğru, Sertan Altın

Lefke: Mehmet Özeralp, Yakup, Allen, Aykut, Rahmi, Kaan, Semih(Zihni), Candy, Ruslan (Zekai), Burak, Kasım (Berk)

MTG: Türkkan, Kaan Güder, Erdoğ (Lawrance), Sami, Yasin, Mehmet Gürlü (Mehmet Göreli), Adil, Hakan (Fırat), Arif, Zokou, Halil

Goller: 79.Dk Candy (Lefke)

 

8.Dk: MTG atağında Halil'in kafa vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.

19.Dk: Lefke atağında Candy'nin soldan ortasında Burak topu Kasım'a indirdi. Kasım'ın vuruşunda top kaleci Türkkan'da kaldı.

57.Dk: MTG atağında Arif sağdan ortasını yaptı. Kaleci Mehmet ve Erdoğ aynı anda topa yükseldi ve top boşta kaldı. Halil Turan'ın vuruşunda top filelere gitti ancak hakem Ali Özer, kaleci Mehmet'e faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti.

60.Dk: MTG'de Yasin'in kullandığı köşe atışında Zokou topa iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Mehmet gole izin vermedi.

76.Dk: MTG atağında Zokou'nun ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.

79.Dk: Lefke kontra atağında Rahmi'nin pasıyla Candy sol kanattan hızla rakip ceza alanına yöneldi ve ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşunda topu filelere gönderdi. LEFKE 1-0 MTG

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Lefke konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’nü 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapadı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.