Lapta, Ayorgi’ye Şampiyonluk İzni Vermedi..! (3-2)

FUTBOL

BTM 1.Lig Beyaz Grup’ta 12.haftanın en önemli mücadelesinde Lapta, konuk ettiği lider Karaoğlanoğlu’nu 3-2 mağlup ederek puan farkını 1’e indirdi. 2-0 öne geçen Lapta bu avantajını koruyamadı ve Karaoğlanoğlu skoru 2-2’ye getirdi. Lapta 90.dakikada TC’li meşhur futbolcusu Gökhan Emerciksin’in golü ile sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. 90.dakikada 2’de kırmızı kart çıkarken Karaoğlanoğlu hem maçı kaybetti hem başarılı kalecisini

Yer: Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı

Hakemler: Zekai Töre, Sertan Alkın, Eren Erdoğan

Lapta: Emrah, Hüseyin (65.Dk Aydın)Süleyman, Yusuf, Göksel (83.Dk Ramazan) Kemal, Mustafa, Hüseyin, Selçuk (90.Dk Tuğberk) Gökhan, Batuhan

Karaoğlanoğlu: Emrah, Orhan(58.Dk Burak)Mehmet, Hacı, Reşit (75.Dk Hüseyin) Ali, Sezer, Okan (89.Dk H.Alsana) İsmet, Mustafa, Mehmet

Goller: 28.Dk Mustafa Yaşar, 36.Dk Mehmet Korkmaz(KK), 90’Gökhan Emreciksin (Lapta) 40.Dk(P)Ali Kopca, 84.Dk Sezer Tokbaş (Karaoğlanoğlu)

Kırmızı Kartlar: 90.Dk Göksel Soyer (Lapta) 90.Dk Emrah Özer (Karaoğlanoğlu)

Karşılaşma Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda kalabalık bir futbol sever önünde oynandı.

Ev sahibi ekip Lapta, 28.dakikada Mustafa Yaşar ile 1-0 öne geçerken, 36.dakikada ise Mehmet Korkmaz’ın kendi kalesine attığı gol sonrasında farkı 2’ye çıkardı.

40.dakikada Karaoğlanoğlu takımı Ali Kopca’nın penaltı golü ile farkı 1’e indirdi ve ilk devre Lapta’nın 2-1’lik üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devrede Karaoğlanoğlu takımı beraberliği, Lapta ise 3.golü aradı. Mücadelenin 84.dakikasında Karaoğlanoğlu Sezer Tokbaş’ın golü ile skora dengeyi getirdi (2-2).

Skora denge geldikten sonra her iki kalede de önemli pozisyonlar vardı.

Karşılaşmanın 90.dakikasında Lapta’dan Gökhan Emreciksin sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getiren golü attı. Lapta elde ettiği bu galibiyetle puanını 27’ye çıkarırken, Karaoğlanoğlu ise 28 puanda kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.