Kurtarıcıoğulları: ‘’Hedefe kilitlendik’’

FUTBOL

K-PET 2. Ligi takımlarından Alsancak Yeşilova, 1. Lig iddiasını ikinci devrede de sürdürebilmek için gerekli hazırlıklarını, teknik direktör Tayfun Kurtarıcıoğulları nezdinde sürdürüyor.





Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, 2015-16 futbol sezonu ilk devresinde hedefledikleri yerde olmadıklarına dikkat çekti. Tayfun Kurtarıcıoğulları, bunun nedeninin BTM’den, 2. Lig’e yükselirken yakalanan yüksek temponun, K-Pet 2. Ligi’nin 5 ve 6. haftalarından sonra, futbolcular üzerindeki olumsuz etkisi ve kadro darlığı sıkıntısı nedeniyle oluştuğunu kaydetti.

2015-16 futbol sezonu ilk devresi itibariyle, hedefledikleri yerde olmadıklarına dikkat Tayfun Kurtarıcıoğulları “Günün sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşabilmemiz için; yönetim, teknik kadro ve futbolcular ile şampiyonluk mücadelesine kenetlenmiş bulunuyoruz. Lider Maraş ile aramızda 8 puan fark var. Ancak bizler; yapılan önemli transferlerle daha da güçlenen Alsancak Yeşilova’nın, bu farkı kapatabilecek kapasitede olduğunun bilincindeyiz” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.