Kulüpler Çatırdıyor..!

FUTBOL

Cuma günü yapılacak Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde kulüp başkanları ve kulüpler Birliği de ikiye ayrıldı. Bir grup kulüp başkanı Kulüpler Birliği Başkanlığında mali kurul öncesinde toplantı isterken, bu taleplerinin Arslan Bıçaklı tarafından geri çevrildiğini söylediler.

Bu gelişmeler üzerine kulüp başkanları yarın akşam Girne Halk Evi kulübünde toplanarak fikir alışverişinde bulunacaklar.

Kulüplerin yarın akşam yapacakları toplantıya 10 civarında kulübün katılacağını bildirdiği, buna ek olarak da Antrenörler Derneği, Hakemler Derneği ve Futbolcular Derneği temsilcilerinin de toplantıya davet edildiğini ve onların da görüşlerinin alınacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Girne Halk Evi Kulüp başkanı Veli Esendağlı, kulüpler Birliği’ne karşı bir oluşum içinde olmadıklarını belirterek “Sadece toplanmaya gideceğimiz yerde yani genel kurulda elimizde veri olsun, bilerek gidelim. Bunun sonunda belki de futbolun oynanmamasına karar vereceğiz. Ama herkes fikrini söylemiş olacak” dedi.

Esendağlı, yarın akşamki toplantıda her kesimin indirim yapması durumunda devlet katkısına ihtiyaç duyulmayacağını belirterek “Hakemler, antrenörler ve futbolcular indirimi kabul ederse devletten para almamıza gerek kalmayacak. %20 indirim yaparlarsa devlet katkısını çıkardık demektir” dedi.

Girne Halk Evi Kulüp Başkanı Veli Esendağlı, tüm bu olguların yerine gelmesi durumunda bile sağlık kurulunun maçların oynanmasına izin vermesi ve kulüplerin de ortaya konulacak şartları yerine getirebilmeleri halinde maçları oynayacaklarını vurguladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.