KOP usandırdı!

FUTBOL

KTFF’nin KOP’a üyelik başvurusu için sürekli bahane uyduran KOP başkanı Kutsokomnist, şimdi de İngiliz İçişleri Bakanlığı’nda KTFF’nin kaydı olup olmadığı yönünde araştırma istedi





KTFF ile KOP arasında süren görüşmeler sonrasında KTFF’nin KOP’a üyelik başvurusu için Genel Kuruldan onay alması ile hız kazanması beklenen üyelik süreci KOP yönetiminin korkak davranışları ve sebebi henüz anlaşılmayan tavrı yüzünden beklemeye alındı.

KOP’a üyelik başvurusu yapan KTFF’ye kurulduğu 1955 yılında, Kıbrıs Cumhuriyeti’nde kaydı bulunmadığını söyleyen KOP Başkanı bu kez İngiliz İçişleri Bakanlığı’nda kayıt olup olmadığını yönünde araştırma yapılmasını istedi.

Araştırma için İngiltere’ye giden KTFF Yönetim göztepe escort Kurulu üyeleri Orçun Kamalı ve Turgay Çağer, KTFF’nin İngiliz Hükümetinde kaydı konusunda bazı belgelere ulaştıkları ancak bunların ilerleyen günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

KOP Başkanı Kutsokomnist’in bu tutumuna anlam veremeyen KTFF yönetimi araştırmaların tamamlanmasının ardından daha farklı tutum içine gireceği öğrenildi.

Konuyu FIFA ve UEFA’ya da bildiren KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yakın çevresine FIFA ve UEFA’dan gelecek cevaba göre durum değerlendirmesi yapıp bu konuda karar vereceklerini söylediği öğrenildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.