Koçar; "Hedefimiz İlk Üç"

FUTBOL

Merit Alsancak Yeşilova'nın golcü futbolcusu Burak Koçar, spor servisine yaptığı açıklamada sıcaklıkların artmasının futbolcuları olumsuz yönde etkileyeceğini ancak 4-5 haftalık dilimde en iyi şekilde hazırlanarak ligi ilk üç içerisinde tamamlamak istediklerini söyledi.

Merit Alsancak Yeşilova’nın yıldız oyuncusu Burak Koçar yaptığı açıklamada "Bu iki aylık karantina döneminde çok gerekmedikçe evden çıkmadım. İlk dönemde ormanda koşu çalışmaları yaptım ama sokağa çıkma yasağı ve antrenman yasakları sonucu evdeki imkanlar dahilinde birşeyler yapmaya çalıştım.

Her ne kadar hazırım diyen futbolcular olsa da maç̧ kondisyonu çok farklı bişeydir o yüzden bu 4-5 hafta içinde takımla yapacağımız çalışmalarla yüzde yüz olmasa da belli bir seviyeye geleceğimize inanıyorum. Bizleri büyük oranda sıcaklıkların artmasının etkileyeceğini düşünüyorum. Umarım büyük sakatlıklar ve ciddi sağlık sorunları olmadan kalan bu 8 haftayı tamamlarız.

Önümüzdeki bu 8 maçlık periyottaki hedefimiz ligi ilk üç̧ içinde bitirmek ve önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanmak. Allah bu dönemde spor camiasındaki herkesin yardımcısı olsun"”dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.