KKTC-TC SATRANÇ MİLLİ MAÇI TAMAMLANDI..!

FUTBOL

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında yapılan anlaşma gereği her iki ülkenin Cumhuriyet Bayramları kutlama etkinlikleri çerçevesinde planlanan Milli Takımların karşılıklı olmak üzere Dostluk maçlarının ikinci buluşması hafta sonu Mağusa Salamis Bay Hotel’de gerçekleştirildi.

 



Yine 5 tur üzerinden düzenlenen dostluk karşılaşmalarının galibi Türkiye Milli Takımı oldu. Kapanış töreninde KKSF Başkanı Halil Göymen ve TSF Kafile Başkanı Selçuk Büyükvural tarafından, maçlarda başhakem olarak görev yapan Ahmet Kansal'a ve tüm sporculara hatıra plaketleri takdim edildi

 

Her iki ülke sporcuları arasında dostluk, yakınlık ve dayanışmayı içeren yarışmalar büyük bir olgunluk ve güzel ortam içerisinde gerçekleşti. Misafir takım kardeşlerimiz en iyi şekilde ağırlanmak suretiyle KKTC sporcuları ile çok güzel iki gün yaşadılar. Yapılan bu dostluk maçları önümüzdeki dönemde artırılarak ve geliştirilerek devam edeceği açıklandı.

KKTC Milli Takımı; Hüseyin Can Ağdelen, Yamaç Samani, Cengiz Hasman, Halil Tozakı, Evrim Kansal ve Ümit Antel'den oluşurken, TC Milli Takımı; Volkan Sevgi, Erkin Karaokçu, Uğur Doğa Yazıcı, Doğa Boran Şahin, Efe Can Tepe ve Osman Talha Yurtoğlu'ndan oluşmaktaydı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.