KKTC'de İlk..! Türkmenköy'de Emine İmam Resmen Başkan Adayı..!

FUTBOL

BTM 1. Lig temsilcisi Türkmenköy Aydın Spor Kulübün’de 15 Ekim Cuma günü yapılacak olan başkanlık seçiminde ülkenin tecrübeli futbolcusu Ali İmam’ın eşi Emine İmam adaylık başvurusunu yaptı.

Eşi Ali İmam’ın ülke futboluna uzun yıllar hizmet ettiği ve etmeye devam ettiği süreçte eşi Emine İmam’ın da kulüp başkanlığına adaylığını açıklaması sonrasında, Türkmenköy’de Cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesinde Emine İmam’a destekler çığ gibi büyüyor.

Ülkede seçilmesi durumunda ilk bayan kulüp başkanı olacak olan Emine İmam’a kadın çevresinin de ciddi destek verdiği ve olası seçilmesi durumunda yönetiminde yer almak için elinde kalabalık liste olduğu öğrenildi.

Köyde uzun zamandır aday çıkmaması sonrasında bu işe soyunduğunu da belirten Emine İmam, kendisinin de Cumartesi günkü yapılacak seçim öncesinde heyecanlı olduğunu ifade etti.

Daha sonra alınan bilgilerde başkanlığa 4 aday olduğu ancak bunlardan Özkan Gaziler'in bu sezon 1.ligde yardımcı antrörlük yaptığı için kural gereği başkan adayı olamayacağı, adaylık başvurusu yapan Emine İmam'ın üye olmadığı için başvurusunun geçerli sayılmayacağı başkanlık için Salih Saygılı ve Hakan Kağansoy'un yarışacağıı sızan bilgiler oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.