K.Kaymaklı’nın Sahası 1 Maç Kapatıldı..!

FUTBOL

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan Küçük Kaymaklı - Doğan Türk Birliği K-Pet Süper Lig müsabakasında yaşanan olaylar ile ilgili kararları açıkladı.





Disiplin Kurulu yaptığı açıklamada taraftarların rakip takım taraftarlarına ve sahaya atmış oldukları yabancı maddeler nedeniyle Doğan Türk Birliği’ne 2 bin TL ve Küçük Kaymaklı’ya 3 bin TL para cezası verildi.


Disiplin Kurulu ayrıca K.Kaymaklı Yöneticisinin ve taraftarının oyun alanına girmesi sebebi ile K. Kaymaklı’nın sahası bir maç kapatılması ile birlikte Kaymaklı’nın bugün Ozanköy ile oynayacağı Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası 2. Tur karşılaşması da Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’na alındı.


KTFF Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan genelgeye uymayarak kantinlerde pet şişe, teneke kola veya cam şişe gibi benzeri türevlerdeki yabancı maddelerin satışının yasaklanmasına rağmen satışa devam edilmesi dolayısı ile Küçük Kaymaklı’ya ilgili fiilin ilk kez işlenmiş olduğu da dikkate alınarak 500 TL para cezası verildi.


Disiplin kurulu Oyun alanına girerek müsabaka hakemine yönelik davranışları nedeni ile Küçük Kaymaklı yöneticisi Sami Çavuş’a 200 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.