KK, TOL, Yalova ve G.Birliği Yarı Finalde..!

FUTBOL

Koopbank Kıbrıs Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmaları dün oynandı. Oynanan maçlar sonunda Küçük Kaymaklı, Türk Ocağı, Yalova ve Gençler Birliği yarı finalist oldu.






Bugün gündüz oynanan maçlarda Cihangir ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Küçük Kaymaklı karşısında sahasında 4-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Küçük Kaymaklı iyi futbolu ile maça damga vurdu.

Gündüz maçlarının diğerinde İlk maçta deplasmanda Baf Ülkü Yurdu’nu 2-1 mağlup eden Gençler Birliği ise, sahasında konuk ettiği BÜY ile golsüz berabere kalarak adını yarı finale yazdıran ikinci takım oldu.

Gece oynanan maçlarda ise ilk maçta deplasmanda Gençlik Gücü’nü 3-0 mağlup eden Yalova dün akşam da cezası nedeni ile Girne’de oynadığı maçı bu kez 3-2 kazanarak yarı finale yükselen üçüncü takım oldu.

Gecenin önemli maçında ise GAÜ Çetinkaya ile Türk Ocağı karşı karşıya geldi. Girne'de 2-2 tamamlanan ilk maçın ardından GAÜ Çetinkaya'yı deplasmanda 5-2 mağlup eden Türk Ocağı adını yarı finale yazdıran son takım oldu. Türk Ocağı golcüsü ile coşarken GAÜ Çetinkaya savunmada yaptığı inanılmaz hatalar ile Abbas ve Zihni’nin yokluğunun faturasını elenerek ödedi.



 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.