Kenan’ın Frikikleri Cihangir’i Avladı..! (1-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde play out hattından uzaklaşmak isteyen Cihangir ile şampiyonluğu kovalayan Doğan Türk Birliği’nin mücadelesinde DTB çok önemli 3 puana imza attı. Doğan Türk Birliği zorlu Cihangir deplasmanında Kenan’ın iki güzel frikik golü ile sahadan 2-1 üstünlükle ayrılarak lider Yenicami’nin takıldığı haftada puan farkını 4’e düşürdü

 




YER:
Cihangir Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Ahmet Özkurtuluş, İsfendiyar Açıksöz

CİHANGİR: Rauf, Erol, Ertan, Mikail, Smart, Osei, Offor, Doğan (DK 81 Onur), Fırat, Musa (DK 30 Burak), Çağlar.

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan, Hasan, Selim (DK 90 Afün), Kenan, Rahem, Tunahan, Aydın, Okafor, Kwame (DK 90 Erdi), Ahmet Coşkun, Ahmet Saygı (DK 83 Ceylan).

GOLLER: DK 63 Offor (Cihangir). DK 24,73 Kenan (Doğan Türk Birliği).

K-Pet Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Cihangir ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi. Cihangir Stadı'nda oynanan mücadele konuk Doğan Türk Birliği'nin 2-1 üstünlüğünde sonuçlandı.




Doğan Türk Birliği'ne galibiyeti getiren golleri 24 ve 73. dakikalarda Kenan Oshan kaydetti. Cihangir'in tek golünü ise 63. dakikada Offor attı.



1.DK: Sol kanattan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Kenan’ın ceza alanı içerisinde uzak direğe yaptığı vuruş yandan auta gitti.




21.DK: Gelişen Cihangir atağında Erol’un yaptığı vuruş direğin üzerinden auta gitti.


24.DK: Doğan Türk Birliği takımının kazandığı serbest vuruşta, Kenan güzel bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu.0-1



31.DK: Doğan Türk Birliği takımının kazandığı yeni bir serbest vuruşta Kenan’ın şutunu bu kez kaleci Raif önlemeyi başardı.

40.DK: Sağ kanattan gelişen Cihangir atağında Erol’un yaptığı güzel ortada Offor’un kafa vuruşu kaleci Ozan’da kaldı.

41.DK: Kalabalık adamla gelişen Cihangir atağında ceza alanı içerisinde Offor’un uzak direğe yaptığı kesme vuruş iç direğe vurarak oyun alanına geri döndü.

44.DK: Sağ kanattan Ahmet Coşkun ile gelişen Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun yaptığı ortada Okafor’un yaptığı kafa vuruşunu kaleci Raif önlemeyi başardı.

63.DK: Cihangir takımının yakaladığı kontra atakta Offor'un ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş kaleci Ozan’ın bakışları arasında filelere gitti.1-1


69.DK: Doğan Türk Birliği takımının kullandığı taç atışında Okafor’un aşırttığı topta kale ağzında Selim’im yaptığı kafa vuruşu dışarı gitti.



73.DK: Doğan Türk Birliği takımının kazandığı bir başka serbest vuruşta Kenan enfes bir vuruş yaparak takımını yeniden öne geçiren isim oldu.1-2




77.DK: Smart ile başlayan ev sahibi Cihangir atağında Fırat’ın ortasında Offor’un yakın mesafeden yaptığı etkili kafa vuruşunu kaleci Ozan güzel bir refleksle kornere çeldi.

79.DK: Yeni bir Cihangir atağında Fırat’ın ceza alanı dışından yaptığı vuruşu kaleci Ozan iki hamlede önledi.

90.DK: Konuk Doğan Türk Birliği atağında Selim’in ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş az farkla yandan auta gitti.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle Doğan Türk Birliği 3 puanın sahibi oldu.

Bu galibiyetle Doğan Türk Birliği puanını 47'ye yükselterek, lider Yenicami'nin puan kaybettiği haftada farkı 4'e indirdi. Cihangir ise 30 puanda kaldı.



Fotolar : NECMİ USAL VE ÖZGÜR GÖKSEL 




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.