Kemanecioğlu; ‘’Hedef iyi futbol ve galibiyet’’

FUTBOL

Birinci Lig’in yeni ekibi ve lideri Girne Halk Evi’nin başarılı teknik patronu Mehmet Kemancıoğlu, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Lapta karşılaşması öncesi Arena Spor Kolik’e konuştu. Kemancıoğlu, genç ve koşan bir ekibe karşı mücadele edeceklerini ve 5.galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

 


Birinci Lig’de Pazar günü Girne’de bölge derbisi oynanacak. 4’de 4 yaparak ligin zirvesinde yer alan ligin yeni ekibi Girne Halk Evi, Girne 20 Temmuz Stadı’nda geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini Düzkaya’ya karşı elde eden Lapta’yı konuk edecek.

Bu önemli karşılaşma öncesi, Arena Spor Kolik olarak Girne Halk Evi teknik direktörü Mehmet Kemancıoğlu’nun görüşlerini aldık.

‘’Hedef iyi futbol ve galibiyet’’

Arena Spor Kolik’e konuşan Kemancıoğlu, ‘’4’de 4 yaparak lige iyi bir başlangıç yaptık. Lapta karşılaşması önemli bir karşılaşma. Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar. Genç ve çok koşan bir ekibe karşı oynayacağız. Takımımızda hava çok iyi. Öncelikle hedefimiz iyi oyun sergileyip bu karşılaşmadan da 3 puan almak. Bunu başaracak güçteyiz. Bol gollü bir karşılaşma diliyorum’’ dedi.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.