Kaymak, Ocak’ta Pişti..! (0-2)

FUTBOL

K-Pet Süper lig lideri K.Kaymaklı kendi evinde konuk ettiği T.Ocağı karşısında kötü bir futbol sergileyerek 2-0 mağlup oldu ve liderlik koltuğundan inmiş oldu. T.Ocağı ise bu önemli deplasmandan aldığı galibiyetle kötü gidişe dur dedi.





YER:
Şht. Hüseyin Ruso Stadı

HAKEMLER: Kerem Eran, Mehmet Tarım, Sabriye Atikoğlu

KÜÇÜK KAYMAKLI: Ufuk, Çağrı, Berkem, Mehmet, Turgut Kaan, Hüseyin Adal (DK 73 Musa), Uğur, Massa, Saine, Sarki (DK 46 Hüseyin Sadıklar), Bayram (DK 46 Mustafa Yaşınses).

TÜRK OCAĞI: Zeki, Yunus, İsmet, Mustafa, Bilal, James, Muhammet (Dk 87 Mustafa Ercan), Dinopeter, Doğukan (DK 73 İlker), Justice (DK 84 Hasan Sadrazam), Ertaç.

GOLLER: DK 26 Doğukan, DK 83 Dinopeter (Türk Ocağı).

 

16.DK: Çabuk gelişen konuk Türk Ocağı atağında Ertaç’ın vuruşu kaleci Ufuk’ta kaldı.

26.DK: Justice – Doğukan verkaçı ile başlayan Türk Ocağı atağında Doğukan ceza alanı içerisinde yaptığı sert ve düzgün vuruş sonrası takımını öne geçirdi.0-1

27.DK: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında yapılan ortada Massa’nın vuruşunu kaleci Zeki önledi.

46.DK: Türk Ocağı takımının kazandığı serbest vuruşta Ertaç’ın ortasında Bilal bomboş pozisyonda topa dokunamadı.

69.DK: Sol kanattan organize gelişen Türk Ocağı atağında Ertaç’ın yaptığı vuruşa kaleciyi geçen topu Çağrı çizgi üzerinden önledi.

72.DK: Bir başka Türk Ocağı atağında Justice’nin sert vuruşunu kaleci Ufuk önlemeyi başardı.

77.DK: Ertaç ile başlayan yeni bir Türk Ocağı atağında bu oyuncunun pasında müsait durumda Dinopeter’in vuruşu yandan dışarı gitti.

83.DK: Kalabalık adamla gelişen Türk Ocağı kontra atağında Dinopeter ceza alanı içine girer girmez yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.0-2

84.DK: Bir başka Küçük Kaymaklı atağında ceza alanı içerisinde Musa’nın vuruşu yan ağlarda kaldı.

87.DK: Kaymaklı savunmasının az adamla yakalandığı bir başka Türk Ocağı atağında James’in vuruşu az farkla dışarı gitti.

89.DK: Sol kanattan gelişen Türk Ocağı atağında İsmet’in pası ile topla buluşan Ertaç, rakiplerinden sıyrılıp boş pozisyonda yaptığı vuruşta topu dışarı gönderdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.