Kartal’ı Halil Turan Uçuruyor..! (2-1)

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde zirve mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında ev sahibi Yenicami Cedric’in golü ile 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen golcüsü Halil Turan ile 2 dakikada 2 gol bularak Lefke’yi 2-1 mağlup ederek zirvede yoluna devam eden taraf oldu. Lefke ise deplasman kayıplarına bir yenisini daha ekledi.

 




YER: Lefkoşa Atatürk Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı, Cem Öksüzoğulları, Sertan Alkın

YENİCAMİ: Yusuf, Emre, Uğur, Andrew, Erbay, Hüseyin(DK 90+4 Arol), Halil(DK 76 Mahmut), Mehmet, Ünal, Adil, Neval(DK 83 Cenker).

LEFKE: Salih, Arif, Aykut, Kemal, Yakup, Semih, Cemal, Hasip, Cedric, Smart, Burak(DK 60 Zekai).

GOLLER: DK 69 pen, DK 73 Halil(Yenicami). 45+1 Cedric(Lefke).

 

6 .DK: Sağ kanattan gelişen Lefke atağında aldığı top sonrası ceza alanına giren Cedric’in vuruşu direğin dibinden auta gitti.

30 .DK: Yenicami’nin Neval ile kullandığı köşe vuruşunda Ünal’ın ön direke yaptığı kafa vuruşunu kaleci Salih önlemeyi başardı.

45+1 .DK: Gelişen Lefke atağında Kemal’ın ceza alanı dışından vuruşu kaleci Yusuf’tan sekince topu önünde bulan Cedric takımını öne geçiren isim oldu.0-1

69 .DK: Sağ kanattan gelişen Yenicami atağında Adil’in ortasında ceza alanı içerisinde top Hasip’in eline çarpınca, ev sahibi takım penaltı kazandı. Atışı kullanan Halil skora denge getiren isim oldu.1-1

73 .DK: Neval ile başlayan, bir başka Yenicami atağında bu oyuncunun ortasında Halil’in vuruşu önde olan kaleci Salih’in üzerinden filelere gitti.2-1

Geriye kalan dakikalarda sonuç değişmeyince on ikinci hafta sahasında konuk ettiği Lefke’yi mağlup eden Yenicami 3 puanın sahibi oldu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.